Όροι χρήσης

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την ιστοσελίδα μας “Dragatakis.gr” για να ενημερωθείτε και να αγοράσετε κάποιο από τα προιόντα μας.
Διαβάστε προσεκτικά τους όρους και τις προυποθέσεις για τη χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και εάν τυχόν δε συμφωνείτε με κάποιον απ αυτούς παρακαλούμε μην προχωρήσετε στη χρήση αυτής της ιστοσελίδας.

Πνευματικά δικαιώματα
Το σύνολο του περιεχομένου που βρίσκεται στο “Dragatakis.gr” όπως (ενδεικτικά και όχι δεσμευτικά),κείμενα,γραφικά,εμπορικά σήματα ,εικόνες (ανεξαρτήτως χαρακτηριστικών)ψηφιακά αρχεία και λογισμικό είναι αποκλειστικώς ιδιοκτησίας του διαδικτυακού τόπου “Dragatakis.gr” και προστατεύεται από τους ελληνικούς και διεθνής νόμους περί προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.
Όλα τα δικαιώματα συμπεριλαμβανομένης και της πνευματικής ιδιοκτησίας ανήκουν στην εταιρία Δραγατάκης Ευαγγ. Σταύρος και χρησιμοποιούνται μόνο μετά από την άδεια του κατόχου.
Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή ή αναπαραγωγή οποιασδήποτε εικόνας ή λογότυπου για δημόσια χρήση ή εμπορικούς λόγους χωρίς την άδεια του ιδιοκτήτη.
Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας δεσμεύεστε και αποδέχεστε τους όρους που ισχύουν κατά την ημερομηνία της πρώτης χρήσης
Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να ανανεώνει η και τροποποιεί τους όρους και προϋποθέσεις συναλλαγών καθώς και τις τιμές των προσφερόμενων προιόντων ,υποχρεούται όμως να ενημερώνει τους χρήστες της ιστοσελίδας με τον τρόπο που θα επιλέξει ,για οποιαδήποτε αλλαγή η προσθήκη στους όρους

Για την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα .
Όλες οι πληροφορίες που δίνονται απο το χρήστη της ιστοσελίδας μας είναι εμπιστευτικές και  έχουμε λάβει τα αναγκαία μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο ως προς τις υπηρεσίες που παρέχουμε σε αυτόν.

Αγορά προϊόντων

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα λάβετε mail με το οποίο θα σας ενημερώνουμε για τη λήψη της παραγγελίας στη συνέχεια θα σας ενημερώσουμε πάλι με mail για την ημερομηνία αποστολής και παράδοσης των προϊόντων που έχετε επιλέξει.
Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε μια παραγγελία σε περίπτωση κατάργησης κάποιων προϊόντων η μη διαθεσιμότητας .
Οι τιμές των προϊόντων της ιστοσελίδας μας συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 23%
Σε περιπτώσεις που κατά την παραγγελία  τροποποιηθούν τα φυσικά χαρακτηριστικά των υπό έκθεση προϊόντων υπάρχει περίπτωση να μεταβληθεί η τιμή του ίδιου προϊόντος ( π.χ. αλλαγή μήκους η μεγέθους. κ,α,) κατόπιν συνεννοήσεως.

Πληρωμή παραγγελίας

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας προτείνουμε τους εξής τρόπους πληρωμής:
1) αντικαταβολή μόνο για αγορές στην Ελλάδα έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε το αντίτιμο των αγορών σας στο μεταφορέα τη στιγμή που το παρά λαμβάνετε. το κόστος  της υπηρεσίας αντικαταβολής υπολογίζετε ανάλογα την αξία του προϊόντος και τον τόπο παραλαβής.
2) με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, καταθέσετε την αξία της αγοράς σας στο λογαριασμό της  Πειραιώς, μέσα σε δυο εργάσιμες ημέρες από την υποβολή  της παραγγελίας πρέπει να έχει κατατεθεί το αντίτιμο.
Στο καταθετήριο της τράπεζας θα συμπληρώσετε το πλήρες ονοματεπώνυμο σας και τα στοιχεία της παραγγελίας τα οποία θα σταλούν μέσω mail  κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.
Για να εξυπηρετηθείτε πιο γρήγορα ( η ημερομηνία κατάθεσης λαμβάνετε ως πρώτη ημέρα για την αποστολή)μπορείτε να στείλετε μέσω mail το καταθετήριο της τράπεζας.
3) μέσω Paypal :  αν επιλέξετε πληρωμή μέσω paypal θα μεταφερθείτε στη σελίδα του, online ασφαλούς συστήματος συναλλαγών ,όπου μπορείτε να πληρώσετε με την πιστωτική σας κάρτα η μέσω του  paypal λογαριασμού σας.

Παραγγελίες ,αποστολή
Μπορούμε να δεχθούμε παραγγελίες από τις περισσότερες χώρες του κόσμου αλλά διαφέρει το κόστος αποστολής και ο χρόνος παράδοσης .
Συγκεκριμένα παραδίδουμε με δωρεάν αποστολή στην Ελλάδα και εντός 7-14 ημερών από την ημέρα της παραγγελίας(το μήνα Αύγουστο ο χρόνος παράδοσης αυξάνετε κατά 15 ημέρες )
Στις χώρες εκτός Ευρωπαϊκής ένωσης το κόστος εκτελωνισμού των προϊόντων είναι επιπλέον κόστος που επιβαρύνει τον παραλήπτη.
Το τμήμα εξυπηρέτησης μας θα σας ενημέρωση για το κόστος μιας τέτοιας παραγγελίας μέσω mail.

Επιστροφή και αντικατάσταση

Αν για οποιοδήποτε λόγο θέλετε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε θα δεχθούμε την έγκαιρη επιστροφή τους εντός 14 ημερών και την παραλαβή τους στην αρχική κατάσταση συμορφούμενοι με το νομό 2251/1994 περί προστασίας των καταναλωτών.
Η επιστροφή δεν επιτρέπετε:
1) για ειδικές παραγγελίες
2)όταν τα προϊόντα έχουν τροποποιηθεί έπειτα από αίτημα του πελάτη
3) όταν έχουν προκληθεί φθορές κατά το άνοιγμα του προϊόντος για τις οποίες  η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη
Στην επιστροφή του προϊόντος επιβαρύνεστε εσείς με τα έξοδα μεταφοράς της αρχικής παραγγελίας ,αλλά και της καινούριας αν τυχόν αποφασίσετε για επιστροφή και αντικατάσταση με άλλο ίσης η μεγαλύτερης αξίας προϊόν.
Βεβαίως πρέπει να ενημερώσετε μέσω mail και εγκαίρως (κατά την ημέρα παραλαβής η το αργότερο την επόμενη) την εταιρεία μας για την απόφαση σας επιστροφή θα γίνει αφού τα προϊόντα παραληφθούν και ελεγχθούν, από τον υπεύθυνο πωλήσεων, ο οποίος θα πιστοποίηση την άριστη κατάσταση που τα παρέλαβε.
Τότε είμαστε υποχρεωμένοι εντός 30 ημερών ,από την ημερομηνία παραλαβής ,να σας επιστρέψουμε το τίμημα που έχετε καταβάλει .
Επίσης  κατα την επιστροφή η αντικατάσταση το αντίστοιχο προϊόν πρέπει να συνοδεύσετε απαραίτητα από την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς.
Τέλος όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται από την ιστοσελίδα μας"Dragatakis.gr" διέπονται από το εθνικό διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο. διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε οποίους από τους όρους και τις προϋποθέσεις της χρήσης, της ιστοσελίδας μας ,κρίνουμε ότι είναι αναγκαίο οποιαδήποτε στιγμή.

About

Ο κόσμος μας είναι ο άνθρωπος,
Ανά τους αιώνες οι σημαντικότερες ανθρώπινες στιγμές συνδέονται με εκείνα ακριβώς τα σύμβολα του κάλους, της ώριμης αισθητικής που αντιπροσωπεύει το κόσμημα, καθώς και το μέταλλο απο το οποίο έχει δημιουργηθεί.

Συνεχίζοντας στα χνάρια της ελληνικής παράδοσης και αντλώντας έμπνευση απο την ποικιλομορφία της φύσης και της πολιτισμικής μας κληρονομιάς δημιουργούμε μοναδικά κομμάτια, με σκοπό ακριβώς την καλαίσθητη αποτύπωση της ιδέας στο μέταλλο .
Αναδεικνύουμε την ιδέα μέσα απο το το συνδυασμό πολύτιμων υλικών και αυτά μέσα από τις δημιουργίες μας.
Σχεδιάζοντας με γνώμονα να βρει έκφραση σε κάποια απο τις δημιουργίες μας ένα δικό σας συναίσθημα σας καλοσωρίζουμε.

Twitter

  • Twitter feed loading

Facebook